Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme ülke inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her çağ ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya dikme kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 denli eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara gereğince beş on henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu minval çakmaklar çok iktidarlıdür ve bir tomar doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi doğal alevli çakmaklarla, beş on çağ alabilir. Bu süre size vakit kaybı gibi dideükebilir yalnız puro çıdam ve mesai icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında münasebetsiz çevirip simaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma emeklemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz mideime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü mideilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi midemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli yaralaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca kontak gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun midein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein tekrar yakma problem teşkil etmez. Ancak kez inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şgeri olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında gerçeklik problem kucakın soğuk bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem saklama kucakı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının âlem geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak kesinkes âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes âlem geçirmedikleri midein öteki rakiplerine balaban nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.