Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Ahali inşaı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello derunin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken şule puroya direk münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 merhale eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu stil çakmaklar çok iktidarlıdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, beş on saat alabilir. Bu süre size zaman kaybı kadar haneükebilir amma puro sabır ve say ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında pahal çevirip yüzünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma meselelemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz derunime anık. Evet ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer derunilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli dokunaklılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla uyarılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilgi gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma sıkıntı teşkil etmez. Fakat il inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şarka olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 merhale arasında olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile önlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında hamur sıkıntı kucakın dargın bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız kucakı sıcaklığına göre değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının ambiyans geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak pekâlâ ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ ambiyans geçirmedikleri derunin gayrı rakiplerine yüce nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.